Verspreiding

Het verspreiden van drukwerk is nog steeds een van de meest efficiënte manieren om jouw (potentiële) klanten te bereiken. Een bus-aan-bus folder laten bedelen? Jouw klantenbestand contacteren met belangrijk nieuws? Of heel doelgericht op zoek gaan naar nieuwe consumenten?

Ga groots

Bus-aan-bus

Wil je een specifieke regio bereiken met jouw boodschap? Dan kan bus-aan-bus een interessante optie zijn. Jouw drukwerk valt in alle (bedeelbare) bussen binnen een regio die je zelf kan afbakenen.

Het regelen van een bus-aan-bus vergt heel wat voorbereiding. Ook zijn er bepaalde administratieve en fiscale verplichtingen waarvan je natuurlijk wil dat ze in orde zijn. Wij nemen graag alle zorgen voor onze rekening.

Ga doelgericht

Direct mailing

Direct mailing is en blijft een van de meest doeltreffende kanalen om jouw klanten te bereiken. Als je het goed aanpakt, tenminste. Want er komt veel meer kijken bij direct mailing dan je misschien denkt.

Een aantrekkelijke tekst schrijven, een ontwerp maken dat in het oog springt, een database opstellen, de mailing succesvol uitsturen… Wij kennen er alles van en delen die kennis graag met jou.

Zelf geen klantenbestand?

Wil je graag een mailing uitsturen maar heb je zelf geen klantenbestand in je bezit? Dan helpen wij je graag verder! Dankzij onze eenvoudige simulatietool hieronder stel je snel jouw ideale doelgroep samen.