Over ons

Mediatopper is een allround specialist in drukwerk. De combinatie van ervaring en een groot netwerk aan partners zorgt ervoor dat we er steeds in slagen een uitstekende service te bieden, gekoppeld aan een scherpe prijs.

Wat onze service zoal inhoudt?
Een lijn waarop je 24/7 terechtkan met dringende vragen, een totaalservice op gebied van verspreiding bus-aan-bus of op adres, een palet aan opties rond logistieke oplossingen en heel wat meer.

Ons team

Leer ons kennen

LUC VAN COILLIE

Print Specialist met focus op retail en spoedleveringen
luc@mediatopper.be

JOCHEN VAN COILLIE

Print Specialist met focus op DM en D2D
jochen@mediatopper.be

SABINE BERQUIN

Print Specialist met focus op exclusieve afwerkingen
sabine@mediatopper.be

ESLI DE THAYE

Accountmanager
esli@mediatopper.be

FANNY FOULON

Facturatie en boekhouding
fanny@mediatopper.be

SILKE VAN COILLIE
SANNE LAGROU
FEMKE VAN COILLIE

Administratieve draaischijf
femke@mediatopper.be

Voor onze klanten gaan we tot het uiterste.

Toen Mediatopper in 2000 werd opgericht, hadden we een duidelijk doel voor ogen: een echte partner te zijn voor onze klanten door hun drukwerk van A tot Z te verzorgen. Meer dan twintig jaar later is ons klantenbestand en aanbod enorm gegroeid en hebben we een boeiende weg afgelegd, zowel letterlijk als figuurlijk.

Van Vleteren, waar we startten, naar Ieper en tegenwoordig in Poperinge, waar we nog meer mogelijkheden hebben. Het familiale karakter dat ons kenmerkt is echter onveranderd gebleven: we volgen alle opdrachten persoonlijk op en zorgen ervoor dat elke klant een vast contactpersoon heeft. Ook ons doel is onveranderd gebleven: om een totaalpartner te zijn in print en media. Dat doen we nog steeds met dezelfde passie en gedrevenheid waar we ooit mee gestart zijn. We staan voor u klaar en dit op meer manieren dan ooit: we verzorgen uw drukwerk, grafisch ontwerp,
direct mailing, bus-aan-bus, webdesign, logistiek en veel meer.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag verder!