Logistiek

Onze logisitieke dienst zorgt ervoor dat het juiste drukwerk zonder zorgen op de juiste locatie terechtkomt. Dankzij onze eigen transportdienst kunnen wij snel en efficiënt leveren bij jou of jouw verdeler en bij meerdere POS.

Of heb je een plaats nodig voor (tijdelijke) opslag van jouw drukwerk? Ook dat is een service die we graag aanbieden.

Transport

Ook de laatste stap bij jouw bestelling van drukwerk is belangrijk. Dankzij onze eigen mogelijkheden voor vervoer en transport kan alle drukwerk vlot geleverd worden.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze chauffeur zijn snel en efficiënt bij ons geen loze begrippen. De vriendelijke glimlach krijg je er gratis bij!

Opslag nodig?

Drukwerk kan heel wat plaats innemen. Het kan dan ook een grote uitdaging zijn om er het overzicht in te bewaren.
Daarom bieden wij bij Mediatopper de mogelijkheid aan om jouw drukwerk (tijdelijk) bij ons te stockeren.

Ga voor onze volledige service

Stockbeheer

Wij houden bij wat er binnen- en buitengaat van jouw drukwerk dat bij ons gestockeerd staat. Ontvang updates wanneer producten bijna zonder voorraad zitten. Uiteraard kan je ook gebruikmaken van onze service om drukwerk bij te bestellen. 

Online bestelplatform

Kies voor een online bestelplatform voor jouw bedrijf waarop verkooppunten kunnen inloggen en zelf hun drukwerk bestellen. Wij verwerken de bestellingen en zorgen ervoor dat alles op de juiste locatie terechtkomt.

Totaalpartner

Speciale pancartes om in de winkels te hangen? Een grote oplage aan flyers, te versturen naar alle filialen? 50 naamkaartjes voor één bepaald verkooppunt? Ja, dankzij onze vele connecties binnen de sector doen wij veel. Zo kunnen we jouw totaalpartner in drukwerk worden.